MODEL WORDEN

Zie jij jezelf levensgroot op een billboard of op de cover van een magazine? Denk je dat jij de uitstraling hebt om producten aan te kunnen prijzen in een commercial? Meld je dan nu aan bij Galucci.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe modellen van 0 tot 100 jaar oud, klein en groot, dik en dun, klassiek mooi of met een bijzondere uitstraling. Galucci heeft als modellenbureau bekendheid verworven in de reclame- en modewereld. Onze modellen zijn ingezet voor commercials, film- en hostesswerkzaamheden. Heb jij talent? Wij zien jouw aanmelding met veel enthousiasme tegenmoet!

Hoe het werkt

Meld je aan
Wil jij graag aan het werk als model bij Galucci? Aarzel niet en vul onderstaande gegevens volledig in door middel van het invulscherm en voeg drie recente foto’s van jezelf toe. Dat mogen ook 'selfies' zijn.

Foto 1: Profiel foto (close up) met neutrale gezichtsuitdrukking.
Foto 2: Profiel foto met glimlach. (tanden zichtbaar)
Foto 3: Foto waar je helemaal op staat.

Voor een goed resultaat kies je een .jpeg-bestand. Binnen vijf werkdagen ontvang je van ons een reactie.

Kennismaking
Zodra wij je gegevens, inclusief de foto's, ontvangen hebben, beoordelen we deze binnen ons team. Als blijkt dat je niet past binnen ons modellenbestand, ontvang je een afwijzing. Niet leuk, maar wel eerlijk!

Wanneer we denken dat je geschikt zou kunnen zijn om een Galucci model te worden, nodigen we je uit voor een persoonlijk intakegesprek in ons kantoor. Indien je minderjarig bent, neem dan een van je ouders en/of verzorgers mee. Tijdens dit kennismakingsgesprek zullen we vertellen hoe wij werken, wat we van onze modellen verwachten en wat jij van ons mag verwachten.

Inschrijving
Indien je zelf beschikt over goed, divers en professioneel fotomateriaal, ontvang je van ons de inschrijfformulieren. Zodra alle gegevens compleet zijn, kunnen wij overgaan tot inschrijving in ons modellenbestand. Inschrijving bij Galucci is gratis. Wanneer je ook gepresenteerd wenst te worden via onze website betaal je hiervoor € 25,00 per jaar. Websitepresentatie is niet verplicht. Eerlijkheidshalve willen we wel vermelden dat als je er niet voor kiest, opdrachtgevers jou niet kunnen zien wanneer ze zelf in ons bestand zoeken.

Test fotoshoot
Misschien beschik je nog niet over professioneel presentatiemateriaal. Wanneer we denken dat er wel een toekomst voor jou is als fotomodel, plannen we je graag in voor een test fotoshoot.

Op een fotoshoot testdag worden nieuwe fotomodellen gefotografeerd die nog nooit voor de camera hebben geposeerd, of modellen die hun portfolio willen uitbreiden. Dit gaat als volgt:
Bij Galucci streven we naar het hoogst haalbare niveau. Als de fotograaf tijdens de shoot merkt dat de sessie te moeizaam verloopt, en je het niet in je hebt om voor de camera te staan, wordt dit eerlijk verteld. De shoot wordt tijdens de eerste ronde afgebroken en je hoeft dan niets te betalen. Het modellen vak is misschien niet voor jou weggelegd. Voor niemand is dit leuk om te horen en wij zullen hier ook heel discreet mee om gaan. Maar we denken dat je het meest gebaat bent bij een eerlijk advies.

Als de fotoshoot goed verloopt en blijkt dat je over de kwaliteiten beschikt die een Galucci model moet hebben, worden er in totaal minimaal tachtig full colour foto’s gemaakt. Je betaalt enkel de materiaalkosten na afloop van de shoot. Tevens worden direct alle gemaakte opnames in hoge resolutie op een USB gezet. De USB-stick wordt dezelfde dag aan jou meegegeven. De foto's mag je vrij gebruiken! Het Galucci team zoekt de tien beste foto’s uit en maakt een professioneel profiel aan op onze site, om jou hiermee te presenteren aan onze opdrachtgevers.

Boeking
Staat jouw profielpagina op onze website, dan kunnen we je voorstellen aan onze opdrachtgevers of vinden ze jou vanzelf wanneer ze een model in ons bestand zoeken. Zodra een van onze klanten voor jou kiest, wordt er contact met je opgenomen door Galucci. Je krijgt dan de details van de opdracht en beslist dan zelf of je de boeking kan en wilt doen. Wanneer je bevestigd hebt de opdracht te aanvaarden, ben je verplicht op de juiste data tijdig aanwezig te zijn.

Onze opdrachtgevers bepalen welke modellen ze willen boeken, Galucci heeft daar geen invloed op. Wanneer je de opdracht hebt vervuld, vragen we jou de gewerkte uren door te geven aan Galucci. Wij sturen dan een factuur naar de opdrachtgever. Galucci berekent 20% agency fee. Je honorarium wordt acht weken na opdrachtdatum op je bankrekening gestort. Doordat je per opdracht kiest of je een boeking aanneemt, kun je zelf bepalen wanneer je voor Galucci wilt werken. Je kunt de opdrachten combineren met school, studie of andere werkzaamheden.

Uitschrijving
Zodra je niet meer ingeschreven wenst te blijven bij Galucci, kun je dit aangeven. Dit kan op ieder gewenst moment. Wij zullen dan direct overgaan tot uitschrijving.

Algemeen voorwaarden
De content op deze site is auteursrechtelijk beschermd en mag niet, zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf, worden gebruikt door derden.